HSM Utrecht BV (030) 2000152

Gijsbertsen Woudenberg (033) 2862963 

Rhino Engineering (030) 2000155  

Engineering

De wensen van de klant staan centraal en daar kan onze eigen engineeringsafdeling direct op in spelen. HSM staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid bij de engineering van uw product. Mede door de korte lijnen binnen ons bedrijf werken de engineers nauw samen met de uitvoerde medewerkers in de montagehal. HSM kan maatwerk leveren voor uw materieel. Zo heeft HSM een eigen productlijn opgezet voor open en gesloten laadbakken, kippers en lossystemen of wisselsystemen.

Onze engineering afdeling voert verschillende tekenopdrachten uit, van bedenken en uitwerken van een plan tot het leveren van productietekeningen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een compleet tekeningenpakket aan te leveren aan de klant, zodat dit elders gebouwd kan worden. Maar ook het aanleveren van materialen of het volledig bouwen van uw product in onze werkplaats behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de verschillende voorbeelden om een idee te krijgen van onze expertise en mogelijkheden. Heeft u zelf een idee of ontwerp en wilt u eens van gedachte wisselen over hoe dit tot uitvoering gebracht kan worden? Neem gerust contact met ons op.